Zegt Dennis Weening

'John Williams of Kaj Gorgels nieuwe presentator Expeditie Robinson'

10 januari 2019 12:12 | amusement | Door Irma Tomas

© Roland J. Reinders
Nu Art Rooijakkers heeft laten weten dat hij geen zin meer heeft in Expeditie Robinson, moet RTL op zoek naar een nieuwe opvolger van Dennis Weening. De ontslagen presentator zegt te weten wie er in de race zijn.

Dennis vertelde aan Albert Verlinde in SBS 6 dat RTL met twee presentatoren praat over zijn opvolging. „Volgens mij is RTL – en ze zullen me wel weer neerschieten als ik het allemaal vertel – echt wel bezig met een ander. Er worden twee namen op dit moment genoemd: Kaj Gorgels en John Williams. Ze zijn een beetje aan het scouten. Hij staat onder contract en dat scheelt altijd.”

Kaj

Die laatste opmerking gaat over Williams die dus een streepje voor heeft. Aan de andere kant klinkt Kaj Gorgels als een logischer keuze. De YouTuber was kandidaat en presenteerde het afgelopen seizoen verschillende keren het Expeditie Robinson-napraatprogramma Eilandpraat.

Art wilde wel

Albert Verlinde vertelde in 6 Inside ook dat hij zeker weet dat Art bij zijn contractbesprekingen de presentatie van Expeditie Robinson bedong. Dat ontkende de blonde presentator tot nu toe.

Niet nodig

Een paar dagen geleden zag Art Rooijakkers na alle ophef toch af van het programma en dat steekt Dennis Weening logischerwijs. „Het ging eigenlijk best weer goed met me, maar na het nieuws van afgelopen weekend, blijkt dat dit niet nodig was geweest. Als Art niet gezegd had dat hij het wilde hebben, dan had ik daar nog gewoon gestaan.”

Meer over