Na uitbrengen album

Maan bedankt fans in emotionele boodschap

2 februari 2020 10:31 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© ANP
Maan de Steenwinkel is erg blij met de eerste reacties op haar debuutalbum, dat sinds vrijdag via de streamingdiensten beschikbaar is. Dat heeft ze laten weten in een lange boodschap op Instagram.

De 22-jarige zangeres wilde veel gevoel in haar album 'Onverstaanbaar' leggen en is blij dat dit is overgekomen. "Jullie reacties op het album zijn zo mooi", zo begint ze haar emotionele betoog. "Ik wilde zo graag dingen beschrijven die zich voordoen in mijn leven, mijn gevoel, mijn ideeën. Vroeger werd er veel voor mij geschreven, waar ik op dat moment ook mega blij mee was, maar nu weet ik steeds beter wat ik wil en merk ik dat ik het gelukkigst word als ik zelf mee schrijf aan de songs zodat een liedje kan ontstaan vanuit mijn ideeën en gevoelens", aldus de voormalig winnares van The voice of Holland.

Videoclip

Eén nummer op het album schreef Maan samen met haar ex-vriend Tony Junior. Van het nummer '7 maanden' verscheen vrijdag ook een videoclip. In haar Instagrambericht bedankt ze Tony Junior uitgebreid. Ook Jim Bakkum wordt bedankt. Hij verzorgde de coverfoto van het album.

 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

jullie reacties op het album zijn zo mooi... ik wilde zo graag dingen beschrijven die zich voordoen in mijn leven, mijn gevoel, mijn ideeen. vroeger werd er veel voor mij geschreven, waar ik op dat moment ook mega blij mee was, maar nu weet ik steeds beter wat ik wil en merk ik dat ik het gelukkigst wordt als ik zelf mee schrijf aan de songs zodat een liedje kan ontstaan vanuit mijn ideeen en gevoelens. hierdoor is elk liedje extra waardevol voor me en kan ik bij alles terug denken aan een speciaal moment. zo is dit album een soort dagboek van mijn ervaringen en hersenspinsels. ik ben er mega trots op en op iedereen die eraan heeft meegeschreven en geproduceerd, op @tonyjuniorofficial en @sevnalias voor onze liedjes samen, op team @8ballmusic voor het uitbrengen, op @jimbakkum voor het schieten van het artwork, op @setvexy voor alle video’s, @spotifynl voor de support en vooral op jullie voor het luisteren naar mijn verhaal. dat is het meest waardevol van alles. op naar album 2 🔥

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Meer over