Vervolg The Missing

Marc de Hond scoort rol in BBC-serie

1 maart 2019 15:30 | amusement | Door Televizier

© ANP
Er gaat weer een Nederlands talent internationaal! Presentator en programmamaker Marc de Hond heeft een rol te pakken in de BBC-serie Baptiste, een spin-off van The Missing.

De Hond (ja, de zoon van Maurice) is wel een beetje laat met het nieuws want hij is komende zondag al te zien op de BBC. Het heeft iets met geheimhoudingsplicht te maken, laat hij stilletjes doorschemeren in zijn bericht op Facebook.

Baptiste

Baptiste draait om de detective Julien Baptiste (Tcheky Karyo), die met zijn vrouw op vakantie is in Amsterdam. Hij besluit dan om zijn voormalige vriendin, die korpschef van de politie Amsterdam is, te helpen bij een onderzoek.

Rolstoel

Marc de Hond denkt dat hij zijn rol aan zijn rolstoel te danken heeft. "Ze zochten een knappe man van rond de 40 in een rolstoel, dus dat werd ik", zegt hij tegen BuzzE. Momenteel ondergaat de voormalig nieuwslezer van Goedemorgen Nederland een behandeling voor blaaskanker. De opnames voor de BBC-show waren afgelopen najaar in België. De Hond: "Het was supertof om een keer mee te maken. Gewoon zestig man crew om één scène te filmen."

Meer over