22.15 uur

Op deze datum gaat de talkshow van Humberto Tan in première

23 december 2020 09:06 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© RTL / William Rutten
Humberto, de nieuwe zondagse talkshow van presentator Humberto Tan, begint al op 10 januari 2021. Het programma zal vanaf dan wekelijks om 22.15 uur te zien zijn bij RTL4, zo bevestigt de zender.

Over de invulling van de talkshow Humberto doet RTL weinig mededelingen. “Humberto is een show vol actualiteit, sport en entertainment.”

Weekend 

Net als zijn collega’s Eva Jinek en Beau van Erven Dorens maakt Humberto zijn talkshow vanuit Amsterdam, waar hij eerder ook zat met RTL Late Night. “Daar spreekt Humberto met de hoofdrolspelers uit het nieuws en duikt in actuele onderwerpen uit het weekend. Humberto is dé afsluiting van het weekend met wekelijks muziek (akoestisch) én een vooruitblik op de week die volgt.”

Champions League 

Naast zijn wekelijkse zondagse optreden op de late avond zal Humberto in de sportzomer van 2021 ook de presentatie op doordeweekse dagen voor zijn rekening nemen. Tot die tijd kan hij alvast wennen aan het coveren van de sport voor RTL, want maandag werd bekend dat Humberto het gezicht van de Champions League wordt bij zijn werkgever.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Humberto Tan (@humbertotan)

Meer over