Eeuwige jeugd

Patty Brard en Gordon maken reisprogramma

29 Augustus 2019 10:08 | amusement | Door Irma Tomas

© TLC/Mike van den Toorn Photography

Dat Patty Brard en Gordon samen een programma gaan maken, was al bekend, maar nu weten we dat het een reisprogramma wordt. Patty en Gordon gaan samen op zoek naar de eeuwige jeugd. 

Patty vertelde het nieuwtje aan Telegraaf TV. „Ik moet vreselijk om hem lachen en we kunnen het heel goed met elkaar vinden. We gaan vanaf oktober op pad de wereld rond op zoek naar de eeuwige jeugd. Het is hilarisch. Wij zijn samen heel grappig. Ik weet niet of het bloedbonje wordt of gezelligheid, maar het wordt in elk geval wel tv. Goudeerlijke tv.”

Vuurwerk

Patty en Gordon zijn beiden nogal explosieve types, dus een gezamenlijk programma zou inderdaad voor het nodige vuurwerk kunnen zorgen. Maar volgens Patty is de presentator een ander mens geworden na zijn verblijf in een Zuid-Afrikaanse afkickkliniek. „Hij is nu een new him. Hij is echt serieus goed op pad en ik vind dat hij het heel knap heeft aangepakt. Hij bedankte me gisteren nog voor de inspiratie die ik voor hem ben geweest om zichzelf te ontdekken.”

Eerder zei Gordon al dit over de pilot van het nieuwe SBS-programma: „Het is een droom die uitkomt. We moesten allebei huilen, omdat dat gewoon echt niet meer op de Nederlandse televisie is. Het is zo mooi om te doen.” 

Meer over