Presentatie

Paul de Leeuw en Linda de Mol te oud voor het Eurovisie Songfestival

2 December 2019 15:01 | amusement | Door Irma Tomas

© John Kramer/Cornelie Tollens
Paul de Leeuw en Linda de Mol zullen zeker niet het Eurovisie Songfestival presenteren. Dat vertelde Paul zondagavond in Café Hendriks en Genee.

De presentator hoorde van de directeur van de Publieke Omroep, Frans Klein, dat zijn naam heel kort de revue passeerde tijdens het overleg over de presentatoren. „Ik heb gehoord dat mijn naam misschien twee minuten is genoemd. Nee, nog niet eens. Een minuut. Nee, nog geen eens. Mijn naam werd genoemd en ik werd afgeserveerd als te oud en te passé."

Jan Smit 

Volgens Paul de Leeuw onderging de naam van Linda de Mol hetzelfde lot. „Zowel mijn naam als die van haar werden heel snel van tafel gebonjourd." Paul is er zelf van overtuigd dat Jan Smit bij de presentatoren gaat horen, en dat er iemand van een commerciële omroep bij zal zijn. 

Vlieg met me mee...

Paul de Leeuw en het Eurovisie Songfestival waren een prima combinatie geweest. Paul probeerde het Songfestival al aan de man te brengen toen zelfs Cornald Maas er nog geen brood in zag. En hij gaf in het verleden al eens punten voor Nederland. 

Café Hendriks & Genee wordt maandag om 22.50 uur herhaald op Veronica

Meer over