Pharrell Williams in RTL Late Night: tv-moment van gisteren

Pharrell Williams is vandaag het onderwerp van gesprek door zijn optreden in RTL Late Night. De zanger raakte gisteren zeer geëmotioneerd na een unieke ontmoeting die Humberto Tan voor hem arrangeerde.

Pharrell Williams was dinsdag 23 september te gast aan de tafel van Humberto Tan. De speciale uitzending van RTL Late Night stond geheel in het teken van de wereldster. De talkshowhost had de nodige verrassingen voor de zanger in petto, waarvan er één wel heel bijzonder was. Het leverde maar liefst 1,1 miljoen kijkers op.

RTL Late Night

Humberto Tan had de ouders van de vorig jaar overleden Dennis van Metelen uitgenodigd. Dennis stond vrolijk in het leven, het liedje Happy van Pharrell Williams deed veel van zijn naasten dan ook aan hem denken. Het liedje werd uiteindelijk op zijn uitvaart gedraaid. ‘’We wilden het niet triest maken’’, legde de moeder van Dennis uit. ‘’Het typeerde hem, omdat hij vrolijk was en veel humor had. Al was het eigenlijk een raar nummer om op een begrafenis te draaien natuurlijk.’’

Pharrell Williams

Pharrell Williams werd benaderd door vrienden van Dennis van Metelen. Tot ieders verrassing reageerde hij met een persoonlijke videoboodschap. De ouders van Dennis kregen dankzij Humberto Tan de kans om hem persoonlijk te bedanken. Pharrell was zichtbaar ontroerd. ‘’Ik voel me heel nederig’’, zei de zanger tegen de moeder van Dennis.

Ontroerd

Eenmaal terug aan tafel bleef Pharrell in RTL Late Night praten over het bijzondere moment. ‘’Zulke dingen kun je niet zien aankomen. Alles moet precies bij elkaar komen. Als ze jouw nummer er dan uit pikken... Hun zoon werd begraven met dat nummer. Dat is heftig. Ik vind het een eer dat iets van mij die dag een beetje draaglijker heeft kunnen maken. Dat ik iets positiefs kon bijdragen’’, aldus Pharrell Williams. Het bijzondere moment is hieronder te bekijken.

RTL Late Night staat in de tussentijdse top 8 van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing. Nog niet gestemd? Doe dit dan voor het te laat is!

Reageren