Deurwaarder

Prijswinnaar Miljoenenjacht krijgt in beslag genomen hoofdprijs alsnog

14 Januari 2020 17:32 | amusement | Door Irma Tomas

© Roy Beusker
Twee jaar geleden won een Twentenaar 196.000 euro in Miljoenenjacht, maar hij zag nooit een cent van dat bedrag. Tot nu!

De Tukker kreeg gelijk van de rechter die besloot dat De Volksbank in Gronau het in beslag genomen geld moet terugbetalen. Toen de deelnemer twee jaar geleden zijn megaprijs in Miljoenenjacht won, had hij de domme pech dat de deurwaarder van de Volksbank ook in de zaal had. En die liet na afloop van het programma meteen beslag leggen op de 196.000 euro. 

Terugstorten

De Twentenaar vond het beslag (vanwege een conflict over een zakelijke lening) onterecht. En de rechter geeft hem gelijk. De bank moet het geld, tot opluchting van de winnaar, zo snel mogelijk terugstorten. 

Dikke auto

De winnaar en zijn vrouw hebben familie en vrienden nooit verteld dat ze het geld niet kregen, omdat ze geen geroddel wilden. Ze moesten dus twee jaar de schijn ophouden. "Iedereen vraagt: ‘waar blijft die dikke auto’, ‘waar is de nieuwe caravan’? Die zijn er dus nooit gekomen', zegt de vrouw van de winnaar in De Gelderlander. 

Meer over