Met nieuwe oproep

RTL hervat opnames Lieve Frogers

Goed nieuws voor (fans van) de Frogers: de opnames van hun realityserie Lieve Frogers worden hervat. Dit maakt Natasja Froger bekend op Instagram, met een dringende oproep.

Lieve Frogers, een show waarin de familie Froger wensen laat vervullen, zou eigenlijk in april al op tv verschijnen. Maar vanwege het coronavirus was het onmogelijk om de show veilig op te nemen en werd het uitgesteld.

Coronavirus 

Het was wachten tot de versoepeling. En die is er nu, waardoor RTL groen licht geeft om Lieve Frogers op te nemen. "Natuurlijk alle regels in acht nemend en mét de nodige voorzorgsmaatregelen om het veilig voor iedereen te kunnen doen", zo laat Natasja weten op Instagram. Maar: "Helaas kunnen er daardoor veel wensen niet door gaan dus vandaar deze nieuwe oproep."

Dus wil jij iemand een onvergetelijke dag bezorgen, zeker in deze zware coronacrisis? Je kunt je aanmelden via rtl.nl/lievefrogers.   

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Het programma “Lieve Frogers” zou eigenlijk afgelopen april op zender gaan maar door de Corona crisis konden we het niet afmaken. Heerlijk dus om te kunnen vertellen dat we weer van start mogen. Natuurlijk alle regels in acht nemend en mét de nodige voorzorgsmaatregelen om het veilig voor iedereen te kunnen doen. Helaas kunnen er daardoor veel wensen niet door gaan dus vandaar deze nieuwe oproep. Ken jij iemand die bv iets niet heeft kunnen vieren door de afgelopen periode en gun je haar/hem een onvergetelijke dag of iemand die nog iets op zijn of haar Bucket list heeft staan? Mail ons dan en wie weet staan wij binnenkort voor de deur! Fijne zondag allemaal 😘❤️ www.rtl.nl/lievefrogers

Een bericht gedeeld door Natasja Froger (@natasjafroger) op

Meer over: