Goed doel

RTL komt met VIP-afleveringen Beat The Champions

31 maart 2021 09:13 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© William Rutten

Een programma stelt tegenwoordig maar weinig voor als er geen VIP-versie van uitgebracht wordt. Zodoende komt RTL4 ook met BN’ers op de proppen in Beat The Champions.

Onder anderen Art Rooijakkers, Francis van Broekhuizen, Huub Stapel, Jeroen Kijk in de Vegte en Jörgen Raymann zijn te zien in de specials van Beat The Champions. De presentatie van de twee afleveringen, die op 29 mei en 5 juni te zien zijn, is in handen van Chantal Janzen.

Goed doel

Ook Klaas van der Eerden, Rick Paul van Mulligen, Sofie van den Enk, Stefano Keizers, Tina de Bruin, Ruben Nicolai en Igmar Felicia proberen de vijf Champions te verslaan. Mochten de BN’ers een geldprijs winnen doneren ze dit aan een zelfgekozen goed doel.

Vijf Champions

In Beat The Champions, gebaseerd op de Britse show Beat The Chasers, krijgen quizliefhebbers de kans om het solo op te nemen tegen de vijf Champions, te weten Diederik Jekel, Cindy Hemink, Abel Gilsing, Nynke de Jong en Devrim Aslan. Hoe meer tegenstanders, hoe hoger het geldbedrag dat in zestig seconden gewonnen kan worden. 

Beat The Champions VIPS is op 29 mei en 5 juni te zien bij RTL4.

Meer over