Bij SBS6

Shownieuws maakt special met Gordon over bewogen jaar

6 juli 2020 10:56 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© William Rutten
Gordon is de laatste maanden niet echt op televisie geweest met een (eigen) programma. De presentator vindt het daarom tijd om weer eens in de spotlights te staan en is maandagavond te zien in een special van Shownieuws.

Gordon is maandag 6 juli namelijk jarig en 52 jaar oud geworden. Exact een jaar geleden besloot de rasentertainer om het roer drastisch om te gooien, te stoppen met drank en drugs en naar een kliniek in Zuid-Afrika te vertrekken.

Proces

In gesprek met Shownieuws-presentatrice Dyantha Brooks kijkt Gordon terug op het afgelopen jaar, het proces waar hij doorheen is gegaan en hoe het nu met hem gaat, zowel persoonlijk als zakelijk. Mede door de coronacrisis heeft Gordon namelijk personeel moeten ontslaan om zijn hoofd boven water te houden. 

De special van Shownieuws met Gordon is maandagavond 6 juli om 22:55 uur te zien bij SBS6.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Morgenavond geef ik een eenmalig en exclusief interview over het afgelopen jaar. In de late shownieuws uitzending een hele special met unieke beelden vanuit de kliniek waar ik heb gezeten. Ik geef dit aan Dyantha Brooks een nieuw talent die mij nog niet kende en waar ik een groot talent in zie! Morgen is het ook een jaar geleden dat ik besloot te stoppen met drugs en alcohol en vertel ik hoe dit voor mij is geweest. Ook nu weer om andere te motiveren en inspireren. Mijn verjaardag vier ik dit jaar niet, er is geen reden tot feest als je mensen hebt moeten ontslaan en als je vrienden wegvallen om je heen. Maar toch zal ik het leven blijven vieren op een beter moment en als voorbeeld voor iedereen die er soms doorheen zit dat je gewoon door moet gaan ook al ben je gevallen, opstaan vanuit je innerlijke kracht en weten dat het beter wordt! Elke dag is er een, carpe diem!! #eenjaar #morgenavond #trots #inherstel #dyanthabrooks #sbs6 #shownieuwssbs6 #inspiratie #verjaardag #52#remyonline

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Meer over