Kemphanen

'Slaande ruzie tussen Ali B en Waylon bij The Voice of Holland'

13 januari 2021 11:11 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© William Rutten
Ali B en Waylon zijn volgens Albert Verlinde onlangs met elkaar op de vuist gegaan achter de schermen bij The Voice of Holland. Het tweetal moest door anderen uit elkaar gehaald worden.

Albert onthulde de knokpartij dinsdag in Shownieuws. “Er is echt geknokt. Echt met slaan. Bloed valt mee, maar er is wel echt geknokt en ze moesten uit elkaar gehaald worden.”

Toilet 

Volgens Albert was de aanleiding van het gevecht dat een kandidaat die volgens Waylon bij collega Jan Smit terecht moest komen door Ali werd ‘afgepakt’. Die kritiek viel daarna helemaal verkeerd.  “Het is pauze, ze gaan naar het toilet. Waylon is al in het toilet en Ali B komt aanlopen en Ali B flipt helemaal en zegt: ‘Wat ben je aan het doen?! Dit is hoe ik werk! Dat is The Voice. Dat begrijp je niet.’”

Praten

Albert heeft het voorval van meerdere kanten bevestigd gekregen. Toch is er verder niemand die erover praat. “Mensen die erbij geweest zijn, gaan natuurlijk nooit zeggen dat ze mij hierover gesproken hebben, want het is een programma waarvan je blij bent dat je er werkt en je niet verklapt wat er achter de schermen gebeurt.”

Uitschelden 

Het is niet de eerste keer dat het knettert achter de schermen bij The Voice of Holland. Vorig seizoen vlogen Anouk en Lil’ Kleine elkaar nog in de haren nadat de rapper de zangeres had uitgescholden.

Meer over