'Niet veel'

Speciale editie Heel Holland Bakt met BN'ers kent vier deelnemers

18 maart 2024 11:12 | amusement | Door Redactie Televizier

© Elvin Boer
Zondagavond werd de finale van het elfde seizoen van Heel Holland Bakt uitgezonden op Omroep MAX. Later dit jaar is er nog een speciale editie van het immens populaire bakprogramma te zien bij de NPO. Daaraan doen bekende Nederlanders mee en jurylid Robèrt van Beckhoven praatte zijn mond voorbij over het aantal deelnemers.

De special van Heel Holland Bakt moet tijdens Kerst te zien zijn bij Omroep MAX. Volgens de Brabantse patissier maken vier bekende Nederlanders hun opwachting in de befaamde witte tent. "Dat zijn er niet veel, maar die vier moeten wel aan elkaar gewaagd zijn en een mooie mix zijn. Het is eigenlijk hetzelfde als met de niet-bekende Nederlanders", zegt Van Beckhoven in gesprek met RTL Boulevard. "Ze gaan voelen hoe zwaar het is, dat weet ik wel zeker."

Doorbakken

Het is niet voor het eerst dat Omroep MAX de handen ineen slaat met een club BN'ers. In het napraatprogramma Doorbakken wordt dit seizoen al gebakken met bekende gasten.

Aruna

Zondag werd het elfde seizoen van Heel Holland Bakt afgesloten met de finale. Daarin namen Aruna, Susan en Tim het tegen elkaar op. Uiteindelijk werd Aruna gekroond tot beste thuisbakker van Nederland.

Meer over