Serenade van Stef

Singer-songwriter Stef Bos maakt muziekserie voor KRO-NCRV

30 september 2020 10:41 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© KRO-NCRV
Stef Bos is binnenkort te zien met een muziekserie bij KRO-NCRV. De zanger ontmoet in Serenade van Stef mensen die in hun leven in problemen zijn gekomen door uiteenlopende omstandigheden.

In Serenade van Stef gaat de Veenendaler (59) met diverse mensen in gesprek die hem hun levensverhaal vertellen. Mensen met een verleden van geweld, van verslaving of van gewoon ‘domme pech’ komen voorbij. De gesprekken verwerkt Stef in een nummer die hij daarna opvoert.

Liefde 

In de eerste aflevering van Serenade van Stef, dat uit zeven afleveringen bestaat, trekt de singer-songwriter op met Eric, die een verleden vol geweld, overvallen, verlies en verslaving achter de rug heeft. “Het was de haat die mij al op jonge leeftijd op het verkeerde pad bracht. Liefde heeft me er jaren later weer uit gehaald”, aldus Eric, die inmiddels als jongerenwerker werkt.

Beste zangers

Serenade van Stef is vanaf vrijdag 30 oktober om 16.45 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO1. Stef is daarnaast ook te zien in Beste zangers. Donderdag staat de vertolker van Papa centraal.

Meer over