'Ik leef nog'

Stefano Keizers over deelname Expeditie Robinson 2021

9 augustus 2021 18:56 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
De startdatum van Expeditie Robinson nadert en dat betekent dat ook de kandidaten langzaam maar zeker onthuld worden. Stefano Keizers is de eerste naam die naar buiten komt.

RTL Boulevard mocht bevestigen dat Stefano Keizers dit jaar van de partij is in Expeditie Robinson dat vanwege corona niet op de Filipijnen maar op de eilanden voor de Kroatische kust is opgenomen. 

Uitersten

In een interview met Boulevard kon Stefano al een (niet al te) grote spoiler weggeven: hij leeft nog. Keizers staat er bekend om dat hij graag de grenzen opzoek en houdt van uitersten. Dat komt goed van pas in Expeditie Robinson waar de extremen elkaar in rap tempo opvolgen. Naast honger en hitte kon presentatrice Nicolette Kluijver al onthullen dat ditmaal kou de kandidaten ook parten speelt.

Nooit aan mee doen

Keizers is graag op televisie en zegt vaak ja tegen programma's, maar hij had zich voorgenomen toch 'nee' te zeggen tegen Expeditie Robinson omdat het hem griezelig leek met onbekenden op een eiland te zitten. Ook had hij horrorverhalen gehoord van ex-expeditieleden. Het leek hem te heftig en te eng, maar toen hij werd gevraagd kreeg Stefano toch meteen een kriebel in zijn buik: "Nee, weet je: dit is een groot avontuur, ik moet 'ja' zeggen."

Indiana Jones

Bij Boulevard verklapt Stefano dat hij niet met lege handen naar het eiland komt: "Ik wilde echt alvast een streepje voor hebben op de anderen. Ik heb me als 'n soort Indiana Jones compleet alle materie eigen gemaakt. Ik kom tot de tanden toe gewapend in deze strijd."

Onbekende Nederlanders

De makers van Expeditie Robinson zijn er tot nu toe in geslaagd zo min mogelijk informatie over de komende reeks te laten ontsnappen. Zo is nog niet bekend hoeveel expeditieleden het avontuur afgaan, of dat er dit jaar ook onbekende Nederlanders van de partij zijn. Wat wel zeker is: het survivalprogramma is zowel op zondag als donderdagavond te zien bij RTL 4

Het seizoen gaat op 29 augustus van start.

Meer over