Tim helpt ook boze ouderen

Tim Hofman maakt #BOOS Bejaardensoos

6 april 2018 10:01 | amusement | Door Televizier

© Stijn Ghijsen
Tim Hofman gaat een ouderenversie maken van zijn YouTube-programma #BOOS. Onder de naam #BOOS Bejaardensoos helpt hij voortaan ook senioren die ergens boos over zijn.

#BOOS is er voor iedereen, ook voor ouderen!” schrijft Tim bij een filmpje op zijn Instagrampagina. Met de nieuwe spin-off wil hij de generatiekloof overbruggen. Normaal lost hij problemen op van jongeren die boos zijn op bijvoorbeeld een bedrijf of instantie, maar ditmaal zijn boze ouderen aan de beurt. “Denk aan problemen als: de begrafenisondernemer heeft je oma opgelicht toen je opa stierf, of: je buurvrouw is 88, de schoonmaakster komt en er zijn gouden kettinkjes verdwenen.”

#BOOS

Het YouTube-kanaal #BOOS bestaat sinds juni 2016 en telt inmiddels bijna 350.000 abonnees. De filmpjes met Tim Hofman, die volgens zichzelf optreedt als “een soort Robin Hood met evenveel lef maar nét even minder moraal waardoor we iets grappiger zijn”, trekken wekelijks tienduizenden kijkers.

Huisbaas

Het oplossen van ruzies loopt niet altijd goed af in het programma. Vorig jaar liep Tim Hofman verwondingen op toen hij de confrontatie aanging met een Nijmeegse huisbaas. Hij brak zijn kaak en liep nek- en hersenletsel op. De gewonde broer van Roos zat vier maanden thuis om te herstellen.

Lees ook: Programma Je Zal Het Maar Hebben motiveert in elkaar geslagen Tim Hofman.

Meer over