Volkszanger says no

Tino Martin bedankt voor Eurovisie Songfestival

22 juni 2019 12:10 | amusement | Door Faye Heijnis

© ANP
Met de winst van Duncan Laurence op het Songfestival 2019 achter ons, wordt al druk gezocht naar de zanger(es) die ons in 2020 gaat representeren. Bij Tino Martin hoeven we niet aan te kloppen.

Als hij er überhaupt voor gevraagd zou worden, zou de volkszanger er vriendelijk voor bedanken, vertelt hij in een interview met Omroep West.

Songfestival-stress 

"Het hele circus eromheen, de hele wereldpers toespreken, al die stress en alles moet in het Engels. Als ik daar over nadenk, dan krijg ik al rode vlekken in mijn nek en dan denk ik: volgens mij moet ik dat niet doen", aldus Tino, die onlangs in een uitverkocht Olympisch Stadion in Amsterdam optrad. "Ik ga me dan heel onprettig voelen en dat zal niet ten goede komen aan het optreden dat ik moet doen." 

Davina Michelle

Nee, de kans is groter dat zangeres Davina Michelle onze inzending voor het Songfestival van 2020 wordt. Radiozender 100%NL startte daar zelfs een petitie voor. Ook Maan en opnieuw Anouk worden genoemd.

Jan Smit en Eva Jinek 

Ook is er een sterke voorkeur qua presentatoren die het muziekfestijn in Nederland moeten gaan presenteren. Jan Smit, Eva Jinek en Dionne Stax scoorden het hoogst in een enquête onder lezers van TrosKompas

 

Meer over