Vanavond bij Humberto: Barack Obama en Bruce Springsteen

24 oktober 2021 09:51 | amusement | Door Merlin Everts

© William Rutten

Het zijn niet de minste namen om te mogen interviewen, maar Humberto Tan heeft de eer het te doen. Vanavond spreekt de presentator Barack Obama en Bruce Springsteen in zijn programma Humberto.

Helaas zijn de twee Amerikanen niet in de studio zelf aanwezig, maar hebben zij het gesprek gevoerd via Zoom. Volgens Humberto was hij een van de slechts vijf interviewers wereldwijd die de twee grootheden vragen mocht stellen. Hij interviewde de twee grootheden afgelopen maandag al. 

Barack Obama

De talkshowhost heeft de oud-president van de Verenigde Staten, Barack Obama, en zanger Bruce Springsteen gesproken in verband met hun gezamenlijke boek Renegades: Born in the USA, dat dinsdag uitkomt. Eerder maakten de mannen al een podcast onder dezelfde naam. Het boek bevat een reeks gesprekken tussen de twee, waarin zij onderwerpen als 'the American dream', muziek, hun carrières en politiek bespreken.

 Humberto

Leo Blokhuis en Mart Smeets schuiven vanavond bij Humberto Tan aan om het boek te bespreken. Het interview is vanavond te zien om 21:30 uur bij RTL 4.

 

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Humberto Tan (@humbertotan)

Meer over