Televizier & TherMOLmeter

Keren de afvallers terug in Wie is de Mol?

23 September 2020 12:00 | amusement | Door Constance van Amstel

© Televizier
Na de bizarre executie van afgelopen zaterdag, zou heel Wie is de Mol? weleens een bizarre wending kunnen nemen. Dat denkt molloot Wout van de TherMOLmeter in zijn nieuwe theorie voor Televizier.

Doe mee met de WIDM-quiz en win mooie prijzen!

De laatste aflevering van Wie is de Mol? eindigde met drie zwarte busjes die elk een andere kant op reden. Zitten de overgebleven deelnemers in die busjes? Of misschien toch ook een paar mensen van wie zij (en wij!) al dachten afscheid te hebben genomen?

Horace, Nadja en Tina

De theorie van Televiziers favoriete molloot Wout van de TherMOLmeter is deze week een wel heel bijzondere. Wout verwacht namelijk dat afvallers Horace, Nadja en Tina komende week opnieuw hun opwachting maken in Wie is de Mol?. Huh? Jazeker. Het zou in elk geval verklaren waarom Rik voor aanvang van de serie vertelde dat er dit seizoen iets gaat gebeuren dat nog nooit eerder vertoond is in de geschiedenis van Wie is de Mol?...

Bekijk de video van De TherMOLmeter hieronder:

Televizier & TherMOLmeter

Meer van Wout zien? Dat kan! Speciaal voor het jubileumseizoen van Wie is de Mol? slaan Televizier en De TherMOLmeter de handen ineen in de zoektocht naar de mol. Iedere week maakt Wout een video van zijn bevindingen en die zie je vervolgens als eerste hier bij Televizier.nl. Alle video's zie je op het YouTube-kanaal van De TherMOLmeter.

Meer over