Met Hélène Hendriks?

Wilfred Genee komt met nieuwe talkshow

10 Augustus 2018 10:19 | amusement | Door Faye Heijnis

© Olivier Thijssen
Wilfred Genee zal naast Veronica Inside nóg een praatprogramma gaan presenteren. Dit verklapte hij donderdagavond bij Laat op één

Aan tafel bij Nadia Moussaid, vertelde Wilfred over zijn overstap van RTL naar Talpa's Veronica en dat hij daar een talkshow gaat presenteren. "Niet dagelijks, één keer in de week", aldus de presentator.

Hélène Hendriks

Ook trakteert hij op de informatie dat hij dit programma niet in zijn eentje zal presenteren, maar "met een dame". Dat móét Hélène Hendriks - die naast Fox Sports ook aan de slag gaat voor Veronica - dan wel zijn, spreekt Nadia ook hardop uit. "Dat zou heel goed kunnen", is Genees antwoord daarop. Maar hij geeft ook aan dat "we er nog niet helemaal uit zijn" en gesprekken nog in volle gang zijn.

Weinig kansen bij RTL

Wilfred Genee gaat samen met collega's René van der Gijp en Johan Derksen naar John de Mols Talpa. Daarover zegt hij nog dat hij bij RTL weg is gegaan, omdat hij daar naar zijn smaak te weinig kansen kreeg. En die kansen kregen hij juist volop toen hij wegging, wat hij "jammer" noemt. 

Lees ook: Wilfred Genee hekelt besluit RTL door te gaan met VI

Meer over