Column Carlo Boszhard

Carlo Boszhard heeft iets over Rob Kemps gehoord

17 augustus 2021 17:08 | columns | Door Carlo Boszhard

© RTL/Televizier
Carlo Boszhard bekeek eens wat het nieuwe tv-seizoen in petto heeft en kijkt vooral uit naar de nieuwe quizmasters Buddy Vedder en Rob Kemps.

Nieuw tv-seizoen,

De redactie van Televizier was zo aardig om mij alvast een overzicht te sturen van wat we allemaal kunnen verwachten komend tv-seizoen. Eens kijken waarover ik deze column ga schrijven. Ik zie iets staan waarvan ik denk: weten mensen al van deze wisseling? Dus bel ik iemand op die weet wanneer dit nieuws naar buiten komt. Nee, het mag nog niet naar buiten bij het verschijnen van deze column!

Dan maar over een nieuw seizoen Expeditie Robinson schrijven? Twee keer in de week vanuit Kroatië, een slimme zet tegenover Beste Zangers en later DNA onbekend. Een iets jonger publiek tegenover de typische NPO 1-kijker. Alle drie zullen een goed seizoen beleven. Net als Chateau Meiland en Kopen zonder kijken. Maar waar zit het risico in de programmering? Waar wordt het spannend?

Rob Kemps en Buddy Vedder

Dan zie ik het artikel over het tijdperk van de spelletjes. Rob Kemps presenteert The wheel en Buddy Vedder presenteert Deal or no deal. Ik ben dol op quizzen. The wheel had ik graag willen doen. Het is een klapper van de BBC. Voor Deal or no deal ben ik destijds gevraagd, voordat Beau van Erven Dorens het deed. Maar ik bleef toen RTL4 trouw, dus was er geen deal voor mij.

Nu het programma terugkomt, ben ik trots en blij voor mijn vriend Buddy! Hij kan met deze show de meters maken, die ik ook heb kunnen maken. Er zijn maar weinig mensen in het vak zo gedreven als hij. Hij weet precies wat hij kan en is klaar voor deze stap. Hoe dat zit met Rob Kemps weet ik niet, maar mijn spionnen in het vak zijn positief. Je zou denken dat op dit programma een ervaren quizmaster gezet moet worden. Maar via via hoor ik dat hij het geweldig doet.

Ik kan niet wachten, maar weet dat de ingrediënten voor het grote succes nog nergens beschreven staan. En dat zijn de kandidaten, of het nu de deelnemers van The voice of Married at first sight zijn. Zij maken het verschil tussen een succesvol seizoen of het laatste seizoen. Ik had het er laatst met Martijn Krabbé over. Ze zijn het goud van je programma, hij begrijpt dat ook.

PS. Dat nieuwtje over die wisseling waar ik het aan het begin over had? Dat komt ergens deze week… en ziet u natuurlijk vanzelf in een nieuw spannend tv-seizoen.

Meer over