Column

Carlo in de bres voor broer Ron Boszhard

3 september 2019 16:45 | columns | Door Carlo Boszhard

Bij de opnames van The masked singer werd Carlo Boszhard door een kind aangezien voor zijn broer Ron. Geen probleem, vindt Carlo. Er is namelijk er geen sprake van concurrentie tussen de broers. In zijn nieuwe column voor Televizier roept Carlo zelfs op om op zijn broer te stemmen.

Lieve Ron,

Al zullen heel wat mensen het willen of denken, maar tussen ons is geen concurrentie. Ik krijg vaak het gevoel als mensen het over je hebben dat men zoekt naar iets van jaloezie bij mij of wellicht bij jou. Maar we gunnen elkaar de wereld en daarom steek ik graag de loftrompet af: Tattada tattada tada!

Zappsport

Beste mensen: stem allen op Zappsport in de categorie beste kinderprogramma voor de Televizier-Ster Jeugd. Ik weet hoe je met al je passie aan het programma werkt. Waar je van het ene moment de clown kan uithangen om daarna weer over te schakelen naar de interviewer die alles uit een kind of sporter wil krijgen.

The masked singer

De laatste tijd word ik steeds meer herkend als Ron Boszhard. Bij de opnames van The masked singer wilde een kind een handtekening van Ron en toen ik vertelde dat ik Carlo was mocht ik wel mijn handtekening zetten, maar... als de broer van Ron. Het kind dat met mij is opgevoed stond er als een trots lachende moeder naast. 

Zakgeld

Bel je je broer vaak, vraagt men mij wel eens. Nee, niet heel vaak. Maar het werkt goed al mijn hele leven lang. Het maakt heus niet uit dat je me vroeger vaak voor je karretje spande. Voorbeeld: “Zeg Carlo, heb jij je zakgeld al gehad van oma?” Ik, naïef als ik was, ging meteen richting oma om te vragen om het zakgeld dat ik vervolgens niet kreeg omdat ik erom vroeg. En jij wel omdat je zo netjes had gewacht.

Broederliefde

Maar nu spring ik voor je in de bres voor de Televizier-Ster Jeugd. Omdat ik je goed vind en omdat je mijn broer bent. Gewoon daarom… en ook voor iedereen die denkt dat we elkaar niks gunnen. Ik hou van jou en ben trots op je en heel misschien is dat wel de mooiste prijs. 

X Je (dikke) broertje

PS: Behalve op Zappsport kan er in de categorie Jeugd voor de Zilveren Televizier-Ster ook op heel veel andere leuke jeugdprogramma's getemd worden. Zien welke? Klik dan hier! 

Meer over