Ik wist het

Rob Dekay scoort filmrol

29 mei 2021 10:21 | film | Door Faye Heijnis

© AVROTROS
Een leuk carrièreuitstapje voor Rob Dekay: hij heeft een filmrol te pakken. De zanger, Judas en de Mol van 2020 zal te zien zijn in de Nederlandse speelfilm Ik wist het

Dat Rob kan acteren, heeft hij als Mol en als Judas in The Passion wel bewezen. En eerder schreef hij al de titelsong voor de film Weg van jou. Maar een filmrol, is een primeur voor Rob. 

Sigrid ten Napel en Melissa Drost 

Wat voor rol Rob precies gaat spelen, is nog niet bekendgemaakt. Naast Rob heeft filmdistributeur WW Entertainment wel nog meer namen van de cast onthuld. Ook Victoria Koblenko, Melissa Drost en Henriëtte Tol maken hun opwachting in de film. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Sigrid ten Napel, Steef de Bot en Loes Luca. 

Ik wist het 

Ik wist het wordt de verfilming van het gelijknamige boek van Chantal van Gastel. Het verhaal volgt dertiger Mia, die het roer omgooit. Ze zegt haar baan op en opent een bloemenwinkel. En ze gelooft er heilig in dat ze op het punt staat de liefde van haar leven te ontmoeten. Maar zoals het elke romcom betaamt, gaat dat niet zonder slag of stoot.

Ik wist het is vanaf 17 februari 2022 te zien in de bioscoop.

Meer over