Komedie en actualiteit

Arjen Lubach komt volgend jaar met nieuw programma

14 mei 2021 11:13 | informatief | Door Demi Schoenmakers

© Merlijn Doomernik/VPRO
Arjen Lubach is volgend jaar weer te zien op televisie. Hij komt met een nieuwe show rondom komedie en actualiteit en zal maar liefst vier keer per week te zien zijn op NPO 1.

Het nieuwe programma maakt hij samen met het vaste team van Zondag met Lubach. Dat heeft de VPRO bevestigd aan het AD

Bijna dagelijks

Veel meer kan de omroep er nog niet over kwijt. "We hopen binnenkort meer bekend te maken", zegt een woordvoerder. Arjen zelf laat ook niet veel los. "Op dit moment kan ik niet veel meer zeggen dan dat ik samen met mijn vaste team in 2022 een nieuw, bijna dagelijks programma ga maken”, zegt hij. 

Ander tijden

Hij geeft ook stiekem aan dat hij baalt dat het programma Andere tijden van de buis verdwijnt. Daar is onlangs veel ophef over geweest.  "De eerste vier seizoenen ga ik vullen met herhalingen van Andere tijden", grapt hij. "Maar verder kan ik nog niks loslaten."

Cryptische boodschappen

Wat wel duidelijk is, is dat de show niet ten koste zal gaan van talkshows De vooravond en M. Op welk tijdstip zijn nieuwe programma te zien zal zijn, wordt later bekendgemaakt.

Op Instagram hintte Arjen wel al op een dagelijkse show. Hij hield zijn volgers de hele week in spanning met cryptische boodschappen. Zo plaatste hij maandag een foto met enkel 'maandag'. Dinsdag deelde hij een foto met 'maandag dinsdag'. Dit ging zo door tot en met donderdag. Vanochtend voegde hij ‘2022 NPO 1 VPRO’ toe aan het lijstje.

Gouden Televizier-Ring

Afgelopen maart nam Arjan afscheid van zijn populaire programma Zondag met Lubach. Deze satirische show won in 2017 de Gouden Televizier-Ring en wist iedere week weer veel kijkers te trekken. Naar de laatste aflevering keken maar liefst 1,8 miljoen kijkers. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Arjen Lubach | #STOORZENDER (@arjenlubach)

Meer over