Humberto op Zaterdag

Nieuwe weekendshows met Humberto Tan in september van start

27 juli 2022 11:11 | informatief | Door Esther Hut

© Melissa Schriek

Eerder werd al bekend dat RTL plannen om de Late Night-talkshows helemaal door te trekken in het weekend, maar nu zijn deze plannen concreet en weten we wanneer we de eerste weekend editie kunnen verwachten.

RTL laat in ieder geval weten dat Humberto Tan de weekenduitzendingen voor zijn rekening gaat nemen.

Humberto op Zaterdag

Zijn talkshow zal Humberto Op Zaterdag en Humberto Op Zondag heten en we hoeven niet eens zo heel lang meer te wachten voordat we het kunnen zien want vanaf zaterdag 3 september trapt Humberto het eerste weekend af.

Verschil

Volgens RTL is er wel verschil tussen de doordeweekse edities en de twee weekenduitzendingen. Op zaterdag en zondag is er naast het nieuws van de dag meer ruimte voor entertainment, muziek en sport. De weekendshows krijgen ook een eigen studio en herkenbaar decor.

Renze Klamer

Renze Klamer en Humberto zullen de weekenden met elkaar gaan afwisselen. Humberto start dus, en Renze neemt vanaf  november het stokje van hem over. Maar nu zien we hem eerst nog elke doordeweekse avond achter de talkshow tafel, totdat Eva Jinek terugkeert op maandag 29 augustus.

Humberto op Zaterdag en Humberto op Zondag zijn vanaf zaterdag 3 en zondag 4 september wekelijks om 22:30 uur en om 21:30 uur te zien op RTL 4.

Meer over