Kijkcijfers zondag 1 december 2019

De TV van gisteren: Kijkcijferrecord voor Zondag met Lubach

2 december 2019 08:46 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© David Cenzer
Zondag met Lubach trok zondag een recordaantal kijkers. Nooit eerder keken er 1,4 miljoen kijkers naar het satirische nieuwsprogramma. 
Zondag met Lubach had het deze week over Chinese webwinkels als AliExpress en Wish die 70.000 pakketten per dag in Nederland laten bezorgen met voornamelijk troep die aan geen enkele veiligheidseis hoeft te voldoen. 

Het programma eindigde met een bij AliExpress bestelde vervanger van Tex de Wit die Chinakenner Ruben Terlou bleek te zijn. 

Expeditie Robinson

Het best bekeken programma van de avond was wederom Maestro dat 1,8 miljoen kijkers trok, Expeditie Robinson had er 1,6 miljoen. Ditmaal moest Akwasi het veld ruimen waardoor bijna alleen nog maar vrouwen over zijn. En van die vrouwen groeit Mariana Verkerk langzaam uit tot favoriet. Ze wint nooit maar weet op bijzondere wijze toch telkens te overleven. 

Café Hendriks & Genee

De laatste Formule I-race van het jaar trok precies 1 miljoen kijkers die zagen dat Max Verstappen tweede werd, De TV Show had er 989.000 en Chinese dromen van Ruben Terlou scoorde 780.000 kijkers. Het gaat nog steeds niet goed met Café Hendriks & Genee. De talkshow op Veronica had te kampen met een laagterecord van 105.000 kijkers. Gelukkig weten de kijkers raad. 

Meer over