Kijkcijfers zondag 6 oktober 2019

De TV van gisteren: Record voor Miljoenenjacht op SBS6

7 Oktober 2019 08:47 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© Roy Beusker
Sinds de overstap van Linda de Mol van RTL naar SBS6 haalde Miljoenenjacht nog niet zoveel kijkers als deze week. 1,7 miljoen mensen keken zondagavond gezamenlijk naar het beroemde koffertjesspel. 
Het maakt dus helemaal niet uit waar Linda haar kunstje doet, ze trekt hoe dan ook massa's kijkers. En in deze laatste aflevering van Miljoenenjacht nog net iets meer. Deelnemer Tom nam 299.000 euro naar huis. 

En voor de verandering kwam het geld ook bij de thuiswinnaar goed terecht. 

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson op RTL 4 scoorde 1,5 miljoen kijkers en na 11 dagen op een eiland krijgen de deelnemers het wat moeilijker. Zeker Rijk Hofman die al een tijdje helemaal in zijn eentje op duivelseiland zit en dat hakt erin bij de YouTuber. 

Flirty Dancing

Er waren nog meer goed scorende programma's op de zondagavond. Blijkbaar zat iedereen thuis omdat het zo'n rotweer was. Er waren 2 miljoen kijkers voor het Eredivisie voetbal, Naar Onze boerderij keken 1,5 miljoen mensen en Familie Kruys was goed voor 885.000 kijkers. Niet goed ging het met Flirty dancing, dat na Miljoenenjacht wordt uitgezonden. Wendy van Dijk hield, na de megascore van Linda de Mol slechts 495.000 kijkers over. Gelukkig genoot Peter wel. 

Meer over