Kijkcijfers donderdag 1 oktober 2020

De TV van gisteren: Ruim 1,6 miljoen mensen zien avond Stef Bos in Beste Zangers

2 oktober 2020 09:18 | kijkcijfers | Door Dominique Hofman

© Videostill Beste Zangers

Het leek alsof half Nederland zat te wachten op de avond voor Stef Bos bij Beste Zangers. Ook deze week keken er ruim 1,6 miljoen mensen naar het programma, dat vorige week met dezelfde kijkers hun eigen record verbrak. 

Het was voor veel kijkers bij de eerste cover al huilen geblazen: Suzan & Freek vertolkten Papa van Bos. Daardoor was niet alleen de kijker binnen no-time in tranen, maar ook Simon Keizer hield het niet droog.

Flink gejank 

De rest van de aflevering werd er weer flink gejankt, wat het een Beste Zangers als vanouds maakte. Ook Miss Montreal scoorde hoge ogen met haar vertolking van Door de Wind en sloot het nummer af met een flinke huilbui. Maar ondanks dat dit het beste seizoen van Beste Zangers is, beginnen sommige kijkers het gehuil van de artiesten ook een tikkeltje irritant te vinden, zo lijkt het.  

 

Topavondje voor SBS 6 

Niet alleen de NPO scoorde donderdagavond goed, het was ook een topavond voor SBS 6. Chateau Meiland scoorde ouderwets goed met meer dan 1,1 miljoen kijkers, gevolgd door Mr. Frank Fisser doet Uitspraak die net onder de miljoen uitkwam met 956.000 kijkers. De rechter deed het deze keer beter dan Chantal Janzen op RTL 4, die met Chantal Komt Werken op 831.000 kijkers uitkwam en daarmee het populairste programma van de zender was, afgezien van het RTL Nieuws en RTL Boulevard: programma's die dagelijks goed scoren. 

 

Meer over