Kijkcijfers zondag 17 januari 2021

De TV van gisteren: Wéér meer kijkers voor Heel Holland Bakt

18 januari 2021 08:54 | kijkcijfers | Door Daisy Heyer

© Omroep MAX
De vierde aflevering van Heel Holland Bakt scoorde wéér hogere kijkcijfers dan de uitzendingen hiervoor. Er keken zondag ruim 3,1 miljoen kijkers naar het bakspektakel. 

Waar vorige weken pijnlijk duidelijk was welke bakkers het het slechtste hadden gedaan, lagen de bakkers in HHB deze week een stuk dichter bij elkaar. De strijd begint dan ook écht spannend te worden, merken ook de kijkers thuis. 

 

Schaatsen

Het Europees Kampioenschap Schaatsen dat werd uitgezonden op NPO 1 was verder een dominerend evenement op televisie zondagmiddag. Zo keken er ruim 1,2 miljoen mensen naar het EK Sprint 1000 meter van de heren en ook het allround schaatsen en de 10 kilometer wisten meer dan 1 miljoen kijkers te trekken. Het zorgt ervoor dat maar liefst 13 programma's gisteren meer dan een miljoen kijkers trokken. 

 

Beat the Champions

De makers van Beat the Champions kunnen opgelucht ademhalen: de quiz met Chantal Janzen als presentatrice blijft lekker scoren bij het Nederlands publiek. Bijna 1,2 miljoen kijkers zaten aan de buis gekluisterd en zagen hoe deelnemer Jan-Willem op een haar na geen 16.000 euro won. Maar was er sprake van vals spel? 

 

Meer over