Kijkcijfers zaterdag 21 november 2020

De TV van gisteren: 1,3 miljoen kijkers voor 'meesterlijke' Even tot hier

22 November 2020 08:59 | kijkcijfers | Door Faye Heijnis

© Wessel de Groot
Even tot hier is dit najaar weer een succesvolle vaste prik op de zaterdagavond van NPO 1. Kijkers spreken nu zelfs van een 'meesterlijke' aflevering van Niels van der Laan en Jeroen Woe.

Even tot hier wist deze zaterdagavond ruim 1,3 miljoen kijkers te trekken. En die zijn lyrisch op Twitter over de scherpe aflevering over vaccineren, de Belastingdienst en protesterende boeren. 

Oh, wat een jaar!

Oh, wat een jaar! is (en blijft?) momenteel het best bekeken programma van de zaterdagavond. Toch leveren Chantal Janzen, Carlo Boszhard en Ruben Nicolai elke week weer kijkcijfers in. Twee weken terug trapte de show met Chantal Janzen als nieuwe presentatrice nog af met ruim 1,7 miljoen kijkers. Vorige week waren dat er 1,6 miljoen. En deze zaterdagavond was Oh, wat een jaar! goed voor 1,4 miljoen kijkers. Dat is natuurlijk wel even wat anders dan RTL 4's kijkcijferkanon The Masked Singer, dat de afgelopen weken record na record vestigde. Enfin: kijkers waren in elk geval te spreken over Barrie Stevens en Catherine Keyl, die naast teamcaptains Carlo en Ruben neerstreken. En Chantals sixties outfit viel ook in de smaak.

Kamp Van Koningsbrugge en Geubels

Primetime weet NPO 1 dit najaar elke week weer te scoren met Kamp Van Koningsbrugge: dit keer 1,1 miljoen kijkers. Beter dan Geubels en de Hollanders met 922.000 kijkers op RTL 4.

Sterren op het doek en Wie het laatst lacht

Özcan Akyol viel net buiten de top tien met Gerard Cox in Sterren op het doek (827.000 kijkers, NPO 2). Net als Wendy van Dijks Wie het laatst lacht (773.000 kijkers, SBS6).

Meer over