First dates

Rikkie Kollé en Lesley Versprille daten erop los in First Dates

NPO 3 - maandag 12 februari om 19:27

© BNNVARA
Maître Denice en barman Victor ontvangen bekende vrijgezellen in First Dates. In deze eerste van drie Valentijns-afleveringen zijn dat realityster Lesley Versprille, bekend van Echte Meisjes in de Jungle, en Miss Nederland Rikkie Kollé.

Niemand mag met Kerst alleen zijn en dat geldt natuurlijk ook voor Valentijnsdag. In aanloop naar 14 februari bezoeken bekende vrijgezellen het restaurant van First Dates.

Lesley Versprille in First Dates

In deze eerste van drie afleveringen ontvangen maître Denice en barman Victor realityster Lesley Versprille. Begin dit jaar was zij te zien in de Videoland-serie Echte Meisjes in de Jungle. Ook Rikkie Kollé bezoekt het beroemdste liefdesrestaurant van Nederland voor een spannende blind date.

Rikkie Kollé in First Dates

In juli 2023 werd ze als eerste trans vrouw gekroond tot Miss Nederland. Haar winst haalde alle media. Zelf zei ze erover op Instagram: “Ik heb mijn community trots gemaakt en laten zien dat het kan. En ja, ik ben trans vrouw en ik wil mijn verhaal graag delen, maar ik ben ook Rikkie en dat is wat voor mij telt.”

Meer over