Kamp Van Koningsbrugge

Loodzware opleiding tot commando in Kamp van Koningsbrugge

NPO 1 - donderdag 6 januari om 20:33

In dit tweede seizoen van Kamp van Koningsbrugge proberen vijftien onbekende Nederlanders zich door de opleiding tot commando te worstelen. Dit doen ze onder toeziend oog van Jeroen van Koningsbrugge.

Het eerste seizoen van Kamp Van Koningsbrugge was een groot succes, waardoor zelfs het ministerie van Defensie er de vruchten van plukte. Tijdens het uitzenden van het programma kreeg het Korps Commandotroepen vijf keer zoveel aanmeldingen binnen als normaal.

Kamp van Koningsbrugge

Nu is er een tweede seizoen, waarin opnieuw vijftien onbekende Nederlanders beginnen aan de opleiding tot commando. En dat is natuurlijk niet eenvoudig: onder toeziend oog van Jeroen van Koningsbrugge voeren ze loodzware opdrachten uit.

Marjolein van Loenen

Wie daar al alle ervaringen mee heeft, is Marjolein van Loenen. Zij is een van de vier deelnemers die vorig seizoen door het zware programma kwamen. “Het heeft diepe indruk gemaakt, dat besef ik eens te meer bij het zien van de beelden. Ik ben dankbaar dat ik het mocht meemaken”, zei ze in regionale krant BN DeStem. De vraag is hoeveel er dit keer onder toeziend oog van presentator Jeroen van Koningsbrugge de eindstreep halen.

Lees hier: Tweede seizoen Kamp van Koningsbrugge van start: 'Spierballen zijn niet genoeg' 

Meer over