Première

Nikkie de Jager in eerste talkshow Merel Westrik

16 oktober 2019 09:22 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

© ANP Kippa
YouTuber Nikkie de Jager is te gast in de eerste aflevering van Ladies Night, de nieuwe talkshow van Merel Westrik op Net5. Dat vertelde de kersverse talkshowhost bij De Wereld Draait Door.

Merel Westrik onthulde dinsdag in De Wereld Draait Door dat YouTuber Nikkie de Jager te gast is in haar talkshow Ladies Night, dat woensdagavond voor het eerst te zien is bij Net5. Andere gasten zijn journalisten Fidan Ekiz en Stella Bergsma. Eerder werd al bekend dat ook Linda de Mol aanschuift in de eerste aflevering.

Nikkie

Nikkie de Jager, online beter bekend onder de naam van haar YouTube-kanaal NikkieTutorials, komt praten over haar veelbewogen jaar waarin ze dankzij haar deelname aan Wie is de Mol? ook een bekendheid werd in Nederland en ten huwelijk werd gevraagd door haar vriend Dylan.

Linda's rechtszaken

Linda de Mol, die samen met  Merel te gast was bij DWDD, vertelde dat zij in de eerste Ladies Night op Net5 gaat vertellen over de recente rechtszaken over de tv-programma's Oh wat een Jaar en Weet ik veel?!. De programma's moet de naar Talpa overgestapte presentatrice achterlaten bij RTL en dat heeft ook emotioneel het nodige met haar gedaan, zo verklapte Linda.

200.000 kijkers

Het is Linda overigens aangelegen dat de nieuwe Net5-talkshow een beetje gaat lopen, aangezien ze zelf de nieuwe baas is van de Talpa-vrouwenzender. In DWDD gaf ze aan blij te zijn met meer dan 200.000 kijkers.

Ladies Night is vanaf aanstaande woensdag om 21.30 uur te zien op Net5.

Meer over