'Als ze denkt dat ze beter kan dan moet ze gaan'

Massa Is Kassa-sterren Peter en Nicol open over hardnekkige geruchten relatiecrisis

11 juni 2022 08:58 | reality | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
Peter Gillis is de aanhoudende geruchten dat zijn vriendin Nicol Kremers vreemdgaat beu. De 59-jarige vakantieparkmagnaat doet zijn verhaal bij Shownieuws.

De juicekanalen staan er vol mee: Nicol zou het wel héél gezellig hebben gehad met Leroy de Rouw, een oud-deelnemer van Big Brother die van de makers een waarschuwing kreeg wegens grensoverschrijdend gedrag. 

Slippertje

De Rouw, in het dagelijks leven kapper, zou in zijn vriendenkring hebben beweerd dat hij en Nicol het meer dan gezellig hebben gehad. Ondermeer op Eindhoven Airport. Ook zou het slippertje de doodsteek zijn voor de relatie tussen Gillis en Kremers, maar wordt dat stilgehouden omwille van hun realityserie Massa Is Kassa.

'Hard gelachen'

Peter laat in een reactiefilmpje aan Shownieuws weten 'hard te hebben gelachen' om de nieuwste roddel. Vooral de bewering dat Nicol op Eindhoven Airport een scheve schaats heeft gereden wil er bij Peter niet in: "Op Airport waren we samen. Dan lopen we samen hand in hand door de douane en hand in hand het vliegtuig in waar ik naast haar zit. Dus tja... Een betere bewaking kan ze niet hebben."

'Dan moet ze gaan'

Gillis blijft nuchter onder de aanhoudende geruchtenstroom: "We houden gewoon van elkaar. Natuurlijk hebben we samen ook weleens iets. Dat is overal. Je bent twee vreemde mensen die binnen vier muren gaan wonen. We hebben enkel een leeftijdsverschil, maar da's enkel een getalletje zeg ik altijd. Ik weet wat ik heb. Ik heb wel tegen Nicol gezegd dat als ze denkt dat ze beter kan, dan moet ze gaan. Zo zit de wereld in elkaar."

Meer over