Op social media...

Britt Scholte hint naar GTST vertrek

3 Maart 2019 17:13 | soap | Door Jef Willemsen

© RTL Nederland
Het lijkt erop dat GTST deze maand opnieuw een vaste speler verliest. Kimberly Sanders maakt aanstalten Meerdijk te verlaten, een besluit dat actrice Britt Scholte (22) lijkt te bevestigen.

Begin deze maand werd voor het eerst gehint naar het mogelijke vertrek van de jonge Sanders telg in de preview die de makers op Instagram deelden.

India

In deze maandelijkse vooruitblik komen fragmenten van hoogte- en dieptepunten voorbij. In februari was al te zien hoe Kimberly haar biseksuele kant ontdekte met Tiffy Koster. Komende week wordt echter duidelijk dat Tiffy's liefde zuiver vriendschappelijk is, tot woede en frustratie van Kimberly. In de maandpreview is terloops te horen dat ze overweegt naar India te vertrekken.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Het verleden blijft sommigen achtervolgen, terwijl er voor anderen een nieuwe toekomst wacht... 😨#dezemaand #gtst

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Kimberly ontbreekt

Uiteraard hoeft zo'n terloops zinnetje niets te betekenen, zeker in een sopaserie waar om de haverklap levensveranderende plannen worden aangekondigd en vergeten. Maar het valt wel op dat na half maart de naam van Kimberly nergens meer wordt genoemd in de synopses die de makers verstrekken aan de tv-gidsen. Haar rol lijkt ineens uitgespeeld.

"Spannende tijden"

Britt Scholte gooide zelf nog wat meer olie op het vuur met een veelzeggende post op haar Instagrampagina. Bij een smaakvolle, stralende selfie in zwart-wit schreef de actrice "wanneer je beseft dat er leuke, mooie maar ook spannende tijden aan komen". Dit lijkt er in ieder geval op te wijzen dat Scholte in de komende periode nieuwe dingen gaat ondernemen.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Wanneer je beseft dat er erg leuke, mooie maar ook spannende tijden aan komen ❤️ Hair&makeup: @bynickstijlaart

Een bericht gedeeld door Britt Scholte (@brittscholte) op

Globetrotter

Mocht Kimberly inderdaad verhuizen, dan is dat in de lijn met hoe ze eind 2016 in de serie verscheen. Als dochter van Marcus Sanders (Hugo Metsers) groeide ze op als een ware globetrotter. Samen met haar vader reisde ze de hele wereld af en was ze steeds klaar om te verkassen als Marcus duistere plannetjes verkeerd uitpakten. Ze kwam de soap binnen als handige haaibaai die niet op haar mondje was gevallen, maar in de loop der tijd kreeg Kimberly vooral veel liefdesverdriet te verwerken, inclusief een zelfmoordpoging.

Lees ook: Ze is niet de enige soapie die verhuisde dit seizoen

Meer over