Intrigant Indra

Dit gaat er gebeuren tijdens de GTST-bruiloft van Billy en Richard

22 april 2021 09:26 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
De huwelijksklokken luiden weer in Meerdijk. Ditmaal zeggen soapschurken Richard van Nooten (Edwin Jonker) en Billy de Palma (Lone van Roosendaal) ja tegen elkaar. Maar ook deze GTST bruiloft verloopt niet vlekkeloos. 

Op Videoland is al te zien hoe Billy en Richard hun grote dag beleven. 

Bruiloft met reserveringen

Tijdens de voorbereidingen was er al heel wat gedoe. Billy en Richard hebben weinig vrienden in Meerdijk en Billy's dochter Shanti is de enige familie die wil komen. Om de ceremonie toch een beetje aan te kleden zijn acteurs ingehuurd die doen alsof ze dolblij zijn voor het aanstaande bruidspaar.

Janine slaat toe

Maar na gesteggel over de juiste drankjes, de bruidstaart, jurk en catering lijkt niets het huwelijksgeluk nog in de weg te staan. Behalve het meesterplan van Janine die al weken werkt aan een manier om de twee soapschurken net zo hard te raken als zij haar man Ludo hebben aangepakt. Janines troef is Indra (Romy Monteiro), de grote liefde van Richard die zijn relatie met Billy moet laten klappen.

Cold feet

Zonder dat Indra het wist is ze wekenlang klaargestoomd door Janine. Ze heeft dankzij haar een nieuwe baan bij de cateraar die het huwelijk van Billy en Richard verzorgt. Maar bijna hoeft Indra al niets meer te laten doen om de bruiloft te laten klappen, want op de ochtend voor het jawoord krijgt Billy last van cold feet. Ze twijfelt zo erg dat ze het met jurk en al op een lopen zet.

Camerabroche

Het is uitgerekend Indra die Billy ervan weet te weerhouden 'm te smeren. Van een afstandje smult Janine van al deze intriges. Ze heeft Indra namelijk een broche opgespeld met daarin een webcam die alles rechtstreeks naar haar laptop streamt. 

Richard schrikt

Janine kan dan ook haar geluk niet op als Richard voor het eerst oog in oog staat met Indra. De vonk springt weer direct over tussen de twee. Maar ze kunnen door de omstandigheden niets anders dan machteloos naar elkaar staren. Indra ziet hoe Richard een ander eeuwige trouw belooft. Maar zijn liefdevolle woorden richting Billy zijn nog niet koud of hij staart Indra alweer diep in de ogen.

Het huwelijk lijkt al in de trouwzaal een stille dood gestorven.

Meer over