Flo, Daan, Rover en Carlos

Dit zijn de vier nieuwe hunks van GTST

27 augustus 2018 17:06 | soap | Door Irma Tomas

© RTL4/Feriet Tunc
Dat er vier nieuwe knappe mannen hun intrede zouden doen in Goede Tijden Slechte Tijden, en nu weten we ook wie ze gaan spelen.

Floris

Zoals we al vermoedden is Floris Bosma (2de van rechts) inderdaad de nieuwe Rover Dekker. In Canada is Rover in veel opzichten veranderd, maar dat geldt niet voor zijn liefde voor Kimberley. Die is nog hevig aanwezig.

Dorian

Dorian Bindels (2de van links) is te zien als rechercheur Daan Stern. Hij heeft direct oog voor Aysen die nog alweer een beetje bijgekomen is van haar mislukte bruiloft met Sjoerd. Toch dagen de twee elkaar op verschillende gebieden uit. Dorian was eerder te zien als barman Jeroen in Nieuwe tijden.

Joey

Joey Ferre (rechts op de foto) speelt de Spaanse wijnhandelaar Carlos Ramirez en zorgt vanaf het eerste moment voor spanning, romantiek en actie voor de Meerdijkse vrouwen.

Roel

Het vierde heerschap is Roel Dirven (links op de foto). Hij zet als Flo Wagenaar het leven van Lucas Sanders, die wel wat afleiding kan gebruiken, behoorlijk op zijn kop. Jawel, Lucas krijgt een nieuwe liefde!

Het nieuwe seizoen van GTST barst op 3 september om 20.00 uur los op RTL 4

Meer over