Floris Bosma

GTST hint naar vervanger Buddy Vedder

21 Augustus 2018 16:08 | soap | Door Irma Tomas

© ANP/RTL/Otto van den Toorn
Het lijkt erop alsof GTST een nieuwe Rover Dekker in petto heeft voor de Goede Tijden Slechte Tijden-fans. Rover (Buddy Vedder) vertrok een klein jaar geleden naar Canada, maar hij zou binnenkort best eens terug kunnen zijn.

Rover zou ditmaal gespeeld worden door de nieuwe GTST-hunk Floris Bosma die uiterlijk ook nog eens lijkt op Buddy Vedder. RTL gooide vandaag de promo online en daarin valt te zien dat Floris 'Ik vind het wel leuk om je weer te zien', zegt tegen iemand die sterk lijkt op zijn ex Kimberly Sanders (Britt Scholte). Het personage van Floris en de waarschijnlijke Kimberly kennen elkaar dus.

Andere liefde

Wat deze theorie tegenspreekt is de verhaallijn die vlak voor de zomerstop speelde. Kimberly kreeg toen een brief van Rover waarin hij schreef een ander meisje ontmoet te hebben en dat ze heel happy zijn samen. Hoe het precies zit, moeten we dus nog even afwachten.

Buddy Vedder

Rover Dekker reisde vorig jaar richting zijn vader in Canada nadat hij er een potje van had gemaakt door pikante foto's van Kimberly online te zetten. Kimberly was daar zo van ontdaan dat ze bijna zelfmoord pleegde. Al die ellende werd veroorzaakt omdat Buddy Vedder zijn presentatiecarrière bij Avrotros wilde uitbreiden.

 

Meer over