Als mysterieuze Bobby...

Ex-boybandlid Rein van Duivenboden pakt rol in GTST

1 Oktober 2019 14:52 | soap | Door Jef Willemsen

© Instagram Rein van Duivenboden
GTST breidt de cast uit met een bekend gezicht voor jongeren. Zanger en acteur Rein van Duivenboden, bekend als lid van boyband Mainstreet, duikt binnenkort op in het soapdorp.

GTST gaf de komst van Van Duivenboden indirect prijs in hun maandtrailer. 

Bobby en Amir

Gebaseerd op de eerste informatie gaat Rein de rol van Bobby spelen, een jongen die een speciale band krijgt met Amir. De Afghaanse arts kampt momenteel met ernstige post traumatische stress en angsten nadat hij in de cliffhanger slachtoffer werd van geweld tegen hulpverleners. Amir volgt therapie om zijn angsten te overwinnen, mogelijk leert hij Bobby tijdens z'n revalidatie kennen. De jongen blijkt echter weinig goeds van zin te hebben, zeker als hij ook nog eens bij Sjors en Amir komt logeren. Gelukkig doorziet de terugkerende Lana (Faye Bezemer) wat er gaande is, maar wordt er naar haar geluisterd?

De Spa

Soaps zijn geen onbekend terrein voor Rein. In 2017 had hij een vaste rol in De spade dagelijkse late night soap van SBS over het reilen en zeilen van een luxues wellness centrum. Rein werkte ook al eerder voor RTL toen hij vorig jaar in de ring stapte voor de RTL 5-show Boxing stars. Daar versloeg hij onder meer Kaj van der Voort en beukte hij zich een weg naar de finale. Ook na Boxing stars is Rein hard blijven trainen, zo blijkt uit de weinig verhullende kiekjes op z'n Instagrampagina.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Even een totaal niet-geposeerde zomerfoto op de plassen van Vinkeveen😜☀️

Een bericht gedeeld door Rein van Duivenboden (@rvdofficial) op

Teveel jongeren

De casting van de twintigjarige Rein is desondanks opmerkelijk. Trouwe kijkers van de soap klagen al langere tijd dat de nadruk teveel ligt op de jonge garde. De moeder aller nedersoaps zou daardoor teveel lijken op jongerensoaps als Spangas en Brugklas. De schrijvers beloofden aan het eind van het vorige seizoen verbetering, maar daar valt tot nu toe weinig van te merken.

Bobby maakt in de tweede week van oktober z'n opwachting in GTST.

Meer over