Volle bak bij de Verduyntjes

Cas Jansen hint naar gezinsuitbreiding in nieuw seizoen GTST

28 augustus 2020 09:29 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Volgens Cas Jansen wordt het nu al overvolle flatje van de familie Verduyn nóg drukker in het nieuwe seizoen van GTST. De acteur kan bevestigen dat er gezinsuitbreiding op komst is.

Cas gaf deze veelzeggende spoiler prijs in de slotaflevering van Goede tijden zomer tijden.

Bont

Presentatrice Froukje de Both was benieuwd wat Cas' personage Julian Verduyn te wachten staat in het 31e seizoen van de soap. "We hebben het al hartstikke druk: we hebben drie kinderen, een hond en een opa. Dat zit allemaal in één huisje... Maar dan krijgen we ook nog gezinsuitbreiding. Ja de Verduyntjes maken het lekker bont!"

Zwangerschap 

Daarmee lijkt Cas een mogelijke zwangerschap te suggereren. Een vierde kindje tussen hem en Saskia is zeker niet ondenkbaar, maar de afgelopen jaren zijn er al zoveel soortgelijke verhaallijnen geweest dat dit wat onwaarschijnlijk lijkt. Zeker nu buurvrouw Shanti zelf dappere pogingen doet moeder te worden. Mogelijk is het niet Saskia maar haar oudste dochter Merel die een kleine krijgt. Aan de andere kant: het kan zelfs hondje Dolly zijn die in een loopse bui zorgt voor gezinsuitbreiding. 

Goede tijden slechte tijden is vanaf maandag 31 augustus weer te zien om 20.00 uur bij RTL 4. 

Meer over