Welkom in Meerdijk Tommie

Zo gaat de geboorte van Demi's kindje in GTST

6 mei 2021 09:27 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Lang gewacht en toch gekregen: de omstreden baby van Demi (Noa Zwan) ziet komende week het levenslicht in GTST. Na een pittige bevalling zet Demi een wolk van een zoon op de wereld en de hele familie Verduyn leeft mee. Geniet van de eerste beelden.

Het was één van de belangrijkste verhaallijnen in dit GTST seizoen: de zwangerschap van de minderjarige Demi en de vraag wat er met de baby moet gebeuren. Op Videoland is te zien hoe de familie Verduyn de eerste uren van hun nieuwe gezinslid beleven. 

Zware bevalling

Demi wordt aanstaande woensdag overvallen door het breken van haar vliezen, maar Saskia en Julian staan klaar om haar direct naar het ziekenhuis te brengen. Daar doorstaat ze wee na pijnlijke wee terwijl haar ouders bezorgd bij haar bed zitten. In de wachtkamer zitten ook John en Marleen, de toekomstige ouders van Demi's kindje. Ze willen de spruit dolgraag zien, maar na de geboorte eist Demi tegen alle afspraken in eerst tijd voor zichzelf met haar zoontje. 

Babyfoto's

Demi is uitgeput maar op slag verliefd op haar grote kleine wonder die ze de naam Tommie meegeeft. 

De hele familie Verduyn spoedt zich naar het ziekenhuis om de kleine man te zien. Kersverse oom en tante Steef en Merel kunnen hun emoties niet verbergen.

Julian en Saskia kunnen ondanks de verdrietige omstandigheden hun geluk niet op.

Ook opa Henk krijgt de kans zijn achterkleinkind te begroeten.

Tijdens het intieme samenzijn ontstaat even het idee om toch zelf voor Tommie te gaan zorgen.

Maar afspraak is afspraak. Demi staat toe dat John en Marleen haar kindje mee mogen nemen. 

Meer over