Na Noud...

GTST-Laura wordt weer grootmoeder

7 mei 2018 12:21 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Er is gezinsuitbreiding op komst voor de familie Selmhorst. Laura wordt binnenkort opnieuw oma als er in een Utrechts studentenhuis een wiegje gevuld gaat worden. 

Laura (Jette van der Meij) weet nog van niks, maar zoonlief Sil (Soy Kroon) wordt vader.

Zwangerschap

Sil weet het 'goede nieuws' zelf ook nog maar net. In de meest recente afleveringen van Nieuwe tijden op Videoland is te zien hoe de soapie geconfronteerd wordt met zijn voormalige huisgenote Fien Poirier. Hij had een affaire met de welgestelde Vlaamse studente, maar dat liep op niets uit omdat hij nog gevoelens had voor Amy (Holly Brood). Nu komt Fien zwanger en wel terug in zijn leven.  

Paniek

Volgens Fien is de kleine van hem, een nieuwtje waar de sowieso al niet zo stabiele Sil volledig van in paniek raakt. Hij had het niet verwacht en vreest voor de reactie van Amy, zijn vrienden én mama Laura die zich altijd al zorgen maakt om haar jongste telg

Noud

Oma zijn is niet nieuw voor Laura, haar eerste kleinkind Noud (Ruud Feltkamp) werd alweer bijna 30 jaar geleden geboren. Sindsdien is het lange tijd stil gebleven op het babyfront, maar oma Laura kan alvast weer aan de sokjes beginnen.

Meer over