Stefano slaat toe

GTST-liefdesfeest Lucas en Tiffy eindigt in dramatisch schandaal

23 maart 2020 20:36 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
GTST werkt toe naar het grote liefdesfeest van Lucas en Tiffy. Maar zoals inmiddels traditie is bij huwelijken en andere verbintenissen in Meerdijk gaat het ook hier gruwelijk mis.

Op Videoland is al te zien hoe de dag op gruwelijke wijze in het water valt. 

Jurk weg

Vooraf waren er al heel wat obstakels te overwinnen: het is niet alledaags dat de homoseksuele Lucas een geregistreerd partnerschap aangaat met een vrouw. Maar Lucas houdt van Tiffy, zijn beste vriendin en moeder van zoon Wolf. Platonische liefde is óók liefde. Inmiddels is de familie akkoord, maar op de grote dag blijkt Tiffy's droomjurk gestolen door Puck die met het ontwerp een baan in Rusland heeft gescoord. Linda schiet te hulp door Tiffy een creatie aan te bieden uit haar nieuwe Linlicious lijn voor middelbare vrouwen met overgangsproblemen. Het blijkt geen match.

Feestje

Vanwege Janines ziekte moest de viering weken naar voren gehaald worden. Hierdoor waren ook de voorbereidingen vrij last minute. Zelfs Ludo en Anton, doorgaans twee onverstoorbare rotsen van autoriteit en argwaan, moesten de handen uit de mouwen steken door de slingers op te hangen. Ludo grapt nog dat Anton niet moest vallen, anders zou hij zelf nog op de Eerste Hulp belanden. Dat zou niet voor het eerst zijn, tijdens de bruiloft van Sjors en Amir gebeurde hetzelfde.

Tiffy's scheve schaats

De verbintenis is een prachtig moment waar de liefde en de champagne hoogtij viert. Iedereen heeft 't naar z'n zin, zelfs Tiffy en haar schoonvader Stefano. Een week eerder stonden ze nog lijnrecht tegenover elkaar omdat Stefano meende dat de onbezonnen Lucas een grote fout maakte met dit platonische partnerschap.  Wat als ze verliefd zouden worden op een ander? Lucas krijgt de schok van zijn leven als hij z'n vader op de badkamer aantreft met Tiffy. Wat heeft dit te betekenen?

Meer over