En Ludo's quarantainebaard

GTST onthult eerste beelden nieuw seizoen met comeback Billy de Palma

20 augustus 2020 15:43 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
De makers van GTST hebben de trailer voor het nieuwe seizoen gepresenteerd en in dertig seconden meer verklapt dan in mening cliffhanger. Billy de Palma (Lone van Roosendaal) is terug van weggeweest.

In de eerste beelden draait alles om de verhitte strijd tussen Ludo (Erik de Vogel) en zijn zakenrivaal Richard van Nooten die vastbesloten is de familie Sanders te laten bloeden. Daar heeft hij Billy's hulp bij nodig.

Costa Rica

Billy biedt haar hulp met liefde aan en dat is best gek. Ze is niet de grootste fan van Ludo, maar de laatste keer dat we haar zagen was ze vastberaden haar leven te beteren. Ze was zelfs uit de drugsscene gestapt om in Costa Rica een nieuwe start te maken. Die nieuwe koers was kennelijk van korte duur, want ze duikt zeer binnenkort weer op in de serie. 

Quarantainebaard

In de promo heeft Ludo ineens een fikse baard. Tijdens de corona quarantaine liet Erik de Vogel het scheren achterwege, wat leidde tot een indrukwekkende bebaarding. De schrijvers hebben de baard klaarblijkelijk in het verhaal verwerkt. Uit de beelden blijkt ook dat de hele Sanders clan het zwaar te verduren krijgt. Zelfs Nina lijkt haar leven niet zeker. Dit strookt met de belofte die actrice Caroline de Bruijn al eerder deed over haar personage Janine. Wie aan haar kinderen komt, kan zich maar beter bergen. 

Meer over