Jaarlijks overleg

GTST ziet comeback Katja Schuurman als mogelijkheid

8 augustus 2021 09:15 | soap | Door Jef Willemsen

© ANP

Katja Schuurman is al sinds 1999 uit GTST, maar de makers van de soap zijn haar personage Jessica Harmsen nog altijd niet vergeten.

In GTST De Podcast doet hoofdschrijver Susan Stam een opmerkelijke onthulling over een mogelijke terugkeer van Katja Schuurman in ’s lands langstlopende dramaserie.

Cas Jansen

In gesprek met actrice Caroline de Bruijn vertelt Stam dat het schrijverscollectief ieder jaar de mogelijkheid bespreekt om Katja een comeback te laten maken. De kansen leken groter dan ooit toen eind 2019 de comeback van Cas Jansen als Julian Verduyn werd aangekondigd. In 1999 verlieten Jessica en Julian de serie om samen een nieuw leven te beginnen. Tot op heden laat Katja’s comeback op zich wachten.

‘Grappig gastrolletje’

In 2014 zei Schuurman zelf nog interesse te hebben als de makers zouden bellen voor een ‘grappig gastrolletje’. Of dat er nu nog van komt is niet zeker. Ze is inmiddels echter niet langer contractueel verbonden aan RTL 4. Of ze het drukke draaischema van de serie zou willen combineren met haar presentatieklussen, het werk voor haar fairtrade merk Return To Sender én het moederschap is ook de vraag.

Meer over