Rikki's rentree

Robin Martens droomt van GTST-comeback

15 juni 2021 09:38 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Robin Martens zou direct 'ja' zeggen als de makers van GTST haar vragen terug te keren. De actrice mist de soap en haar personage Rikki de Jong en noemt een comeback een grote droom.

Martens bevestigt haar wens voor een GTST rentree in Op de gevoelige plaat, de online interviewshow die William Rutten voor Shownieuws maakt. 

Gastrol

Robin maakte in 2010 haar soapdebuut als Rikki, de dochter van Rik de Jong en Anita Dendermonde. In eerste instantie zou ze een half jaar blijven, maar die gastrol beviel zo goed dat ze uiteindelijk tot 2018 te zien bleef. In die tijd beleefde ze stormachtige romances en werd ze op jonge leeftijd maar liefst tweemaal moeder. De schrijvers vonden het in 2017 echter tijd worden voor verandering en namen afscheid van Robins personage,

Gedwongen vertrek

Tot verdriet van Martens zelf die nog lang niet klaar was Meerdijk vaarwel te zeggen. Het kwam als een verrassing voor haar en zat toch wel even in de put, ook omdat ze na al die tijd de cast en crew als deel van haar familie was gaan beschouwen. Ze keerde de afgelopen jaren terug voor korte cameos, maar William Rutten kon melden dat ze maar wat graag weer een grotere rol in de serie wil.

Zwanger

Maar voorlopig is daar nog geen sprake van. Robin verwacht binnenkort haar eerste kindje, een meisje, met haar grote liefde Benjamin. Zwanger zijn en moeder worden is haar grootste droom, zo besloot ze haar interview met Rutten af.

Meer over