Onzichtbare bewerking

RTL onthult samengestelde castfoto GTST seizoen 31

31 augustus 2020 10:46 | soap | Door Jacob-Jan van de Groep

© RTL Nederland/Feriet Tunc
Een nieuw seizoen betekent bij Goede tijden slechte tijden uiteraard een nieuwe castfoto. En dat was voor het 31e seizoen nog best een uitdaging.

Ook de makers van GTST hebben te maken met de coronamaatregelen. Om met een traditionele foto te komen in het nieuwe normaal is besloten de cast in delen op de gevoelige plaat vast te leggen.

Geheel

Uiteindelijk werden de ruim dertig vaste gezichten van de soap in drie groepen verdeeld die elk poseerden op hun eigen stukje. Deze drie foto's zijn naderhand naadloos samengevoegd en met wat digitale trucage tot één geheel gemaakt. Het resultaat is meer dan prima te noemen.

Castleden

De foto verraadt minstens één nieuw castlid: acteur Hassan Slaby maakt binnenkort zijn opwachting als Marwan El Amrami (de broer van Ilyas, gespeeld door Hamza Othman). Wie we niet zien is Christine van Stralen, de actrice is aangekondigd door RTL als Judith Schoof, een nieuwe patiënt bij de huisartsenpraktijk van Anton (Joep Sertons). Ook hebben Edwin Jonker (Richard van Nooten) en Lone van Roosendaal (Billy de Palma) een plekje gekregen. Zij mogen dus nog langer het leven van de Meerdijkers zuur maken. 

Het 31e seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden start maandag 31 augustus op RTL. Op Videoland zijn de afleveringen al vooruit te bekijken.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

WE ZIJN ER WEER! Maak je borst maar nat, want het nieuwe seizoen gaat vanavond van start! 💥 #gtst #castfoto #seizoen31

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Meer over