Valentijn vertrekt

Vincent Visser verlaat GTST na de zomer

24 juli 2020 10:28 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
De dagen van Vincent Visser in Meerdijk zijn geteld. In Goede tijden zomer tijden onthulde de 19-jarige acteur dat zijn personage Valentijn Sanders binnen afzienbare tijd uit de serie verdwijnt.

Vincent verraste presentatrice Froukje de Both en zijn 'soapmoeder' Lieke van Lexmond met het nieuws.

Seizoensfinale

Valentijn speelt een centrale rol in de seizoensfinale van de soap. Hij is speelbal in de strijd tussen zijn grootvader Ludo en diens zakenrivaal Richard van Nooten. Maar kort daarop is de koek op voor Valentijn die in het voorjaar van 2019 zijn opwachting maakte in de soap. 

Irritatie

Valentijn Sanders was in de begindagen verre van geliefd bij de fans. Hij bleek leugenachtig, manipulatief, lui en gemakszuchtig, tot irritatie van veel kijkers die sowieso al vonden dat er teveel jongeren in de serie zaten. Valentijn beterde zijn leven enigszins toen Ludo hem onder z'n vleugel nam, maar dat de jonge Sanders telg fouten bleef maken, lijkt hem nu toch de kop te kosten.

Curaçao

Vincent wilde nog niet onthullen hoe zijn personage de soap gaat verlaten. Het leek hem wel interessant om opnames te maken op Curaçao, waar in de serie zijn moeder (gespeeld door Lieke van Lexmond) woont. Lieke gaf al aan terug te willen komen om die mogelijke verhaallijn te spelen.

Meer over