Johan vindt het te lang

Veronica Inside krijgt half uur extra zendtijd

10 Augustus 2018 14:52 | sport | Door Faye Heijnis

© Helene Wiesenhaan/SBS
De start van de Eredivisie betekent ook dat Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp weer aan de bak moeten. Vrijdagavond is het trio voor het eerst te zien in Veronica Inside.

Waar Voetbal inside op RTL 4 1,5 uur zendtijd had, mogen de mannen op Veronica onder het bewind van John de Mol twee uur vullen. "Dat vind ik wel érg lang hoor. Vinden we alle drie", bromt Johan hierover in een interview met het AD. "Maar misschien kan een extra reclameblok worden ingebouwd." 

Louis van Gaal

Onder meer het Zomergasten-interview met Louis van Gaal zal in de eerste aflevering van Veronica inside vást uitvoerig besproken worden. Daarin maakte de voetbalcoach bekend dat het niet lang meer zal duren voor hij met pensioen gaat en hij een prachtige job geweigerd heeft. "Die man maakt altijd dezelfde fout door te denken dat elk woord dat hij uitspreekt relevant nieuws is."

Ook over presentatrice Janine Abbring heeft Derksen weinig goeds te zeggen. "Die juffrouw was helemaal niet tegen hem opgewassen. Dat is geen Nadia Moussaid (die Eva Jinek nu vervangt met Laat op één, red.), die ik geweldig vind. (...) Wij kunnen met z'n drietjes nooit erger zijn dan een hele avond Van Gaal." 

Veronica inside is vanavond vanaf 20.30 uur te zien. De eerste tafelgast is Valentijn Driessen, chef voetbal bij De Telegraaf.

Lees ook: Wilfred Genee komt met nieuwe talkshow

Meer over