'Hoge koorts'

Marc van der Linden openhartig over ziekenhuisopname

28 Juli 2020 00:43 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Marc van der Linden (50) heeft voor het eerst sinds zijn ziekenhuisopname begin juli van zich laten horen. Op Instagram vertelde de royaltykenner over de afgelopen periode.

Marcs collega's bij RTL Boulevard konden 7 juli jongsleden bevestigen dat hij in het VU Medisch Centrum was opgenomen en dat het niet om een eenvoudig griepje ging.

Herstellen

Inmiddels is Marc alweer een paar dagen thuis en op Instagram vertelt hij er mentaal weer helemaal te zijn, maar dat zijn lichaam nog wel even nodig heeft om te herstellen. Van der Linden werd begin deze maand opgenomen met hevige koorts. 

'Delirium'

In zijn instapost geeft Marc eerlijk toe verder weinig meer te weten van die eerste dagen in het ziekenhuis: "Het kost me een half uur om het te vertellen en het is dan uit de derde hand want ik heb er niks van meegekregen vanwege de hoge koorts en de gevolgen daarvan." Los van dit mogelijke delirium meent de oud-hoofdredacteur van weekblad Weekend dat de diagnose eigenlijk gewoon privé-info is. 

Levensgevaar

Wel is duidelijk dat Marcs ziekenhuisopname dringend nodig was. In zijn post bedankt hij de zorg die er wat hem betreft voor heeft gezorgd dat hij er nog is. Nu hij thuis weer buiten levensgevaar is, maakt Marc nog even van de gelegenheid gebruik zijn nieuwste boek te promoten. Beterschap Marc!

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Dank voor de ontelbare hartverwarmende berichten nav het feit dat ik in het VU was opgenomen. Dank ook aan de zorg die ik daar kreeg en die er voor gezorgd heeft dat ik er überhaupt nog ben. In mijn hoofd ben ik helemaal de oude, maar lichamelijk moet ik nog wat herstellen. Wat ik had? Het kost me een half uur om het te vertellen en het is dan uit de derde hand want ik heb er niks van meegekregen vanwege de hoge koorts en de gevolgen daarvan. En eigenlijk vind ik het ook gewoon privé-info. Niet privé is het dat er een boek van me is verschenen: Fastfood met Máxima. Het bevat vele herinneringen aan reizen met de Koningin maar ook mijn gevoelens bij de Inhuldiging en het Staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk. En dat voor slechts 7,95!

Een bericht gedeeld door Marc van der Linden (@marcvanderlindenm) op

Meer over